Salausmarkkinat menettävät 200 miljardia dollaria, kun Bitcoin laskee

Salausmarkkina-arvo on laskenut 200 miljardia dollaria 24 tunnissa keskellä merkittävää Bitcoinin ja muiden altcoiinien hinnan menetystä.

Salatut markkinat ovat menettäneet merkittävän nousun viimeisen kuukauden aikana 24 tunnin kuluessa noin 200 miljardin dollarin markkina-arvosta

CoinMarketCap-tiedot paljastivat, että salausmarkkinoiden arvo laski 1.1. Biljoonasta dollarista 10. tammikuuta noin 900 miljardiin dollariin seuraavaa rahaa.

Salausmarkkinoiden massiivinen lasku voi olla sidoksissa Bitcoin Evolution hinnan viimeaikaiseen vetäytymiseen. Viimeaikaisesta merkittävästä voitosta huolimatta Bitcoinin hinta on laskenut.

Lehdistöaikana Bitcoin oli pudonnut 15,99% viimeisen 24 tunnin aikana 32880,76 dollariin.

Vaikka muut altcoinit liittyivät Bitcoiniin äskettäisessä rallissaan, myös omaisuuserät kirjaavat tällä hetkellä tappioita. Toiseksi suurin digitaalinen omaisuus Ethereum (ETH) on laskenut 22,60% 998,18 dollariin. Myös Ripplen XRP on laskenut 11,69% 0,2795 dollariin. Lisäksi Litecoin (LTC) on pudonnut 24,18% 127,76 dollariin.

Kun kryptovaluutat laskevat ja kryptomarkkinatappioiden arvo on, UK Financial Conduct Authority varoitti :

”Jos kuluttajat investoivat tämän tyyppisiin tuotteisiin, heidän tulisi olla valmiita menettämään kaikki rahansa. Kuten kaikkien korkean riskin spekulatiivisten sijoitusten kohdalla, kuluttajien tulisi varmistaa, että he ymmärtävät, mihin he sijoittavat. „

Vuonna raportti , Forbes totesi, että hinta syöstä alkoi sunnuntaina Sunday Times paljasti, että HSBC on alkanut estämällä siirrot salauksen vaihtoa .