Bitcoin-näköinen huipputason kanavan alaosassa, suurempi nousu on edelleen vahvaa – hinta-analyysi

Bitcoinilla ( BTC ) oli heinäkuussa erittäin tärkeä, ellei valtava purkautuminen monivuotisesta laskusuhdanteesta. Kaikki vedot ovat nyt poissa käytöstä, ja johtava krypto höyrystyy – pitkällä aikavälillä joka tapauksessa. Lyhyellä aikavälillä saattaa olla aika jonkin verran konsolidoitumista.

Aloitamme kuukausittaisen kaavion avulla ja näemme kynttilöiden piirtämän yleisen alueen välillä 14 000–11 000 dollaria.

Meidän on huomattava, että huolimatta heinäkuun murtautumisen tärkeydestä teknisesti, tapahtuman mukana oli melko pieni määrä

Tulossa kohti 4 tunnin kaaviota näemme mikronäkymän matalasta ylöspäin nousevasta kanavasta, joka on hajoamassa heikkouteen. Ainakin näemme todennäköisesti joitain tahtia noin 11,5 000 dollariin, vaikka kanava lopultakin pysyy.

Histogrammi näyttää siltä, ​​että se haluaa toisen jalan alaspäin, kun taas RSI ei todennäköisesti näe kolmatta piilotettua nousevaa eroa, kun otetaan huomioon, kuinka pieni se on.

Päivittäiseen taulukkoon siirtyessä näemme, että hinta on noussut yhä lähempänä 21 EMA: ta sen jälkeen, kun se on rikkoutunut kahdeksalle.

Jos hajonta tapahtuu, ensisijainen ensisijainen tukitaso, jonka löydämme, on 55 EMA, noin 10 800 dollaria

Viimeinkin viikotaulukossa näemme joitain katsottavia retracement-tasoja, mikä tekee suunnilleen 800 dollarin bockin retracement-tavoitteesta välillä 10,9-1k $.

Jos näemme tämän palautumisen, se lasketaan todennäköiseksi vakiintumiseksi ja valmistautumiseksi pidemmän aikavälin nousutrendiin, jonka voimme nähdä siirtyvän vuodesta 2020. On selvää, että massiivinen laskusuuntaus hävisi heinäkuussa, ja tämä tosiasia pysyy kiinni. kaavio tarvittaessa aina 8 000 dollariin.