Bitcoin met penningen bereikt $100 miljoen

Er lopen nu voor het eerst 100 miljoen dollar aan bitcoin op het etherische netwerk.

Dat betekent dat het op één na grootste netwerk, eth, nu 10x meer bitcoins bevat dan het eigen Lightning Network dat iets minder dan $10 miljoen heeft.

Zoals te zien is boven het overgrote deel ervan is in wBTC, de defi-consortium run bitcoin tokenization op het etherische netwerk.

Dat is met snelheid gegroeid, een stijging van $5 miljoen in slechts een dag om nu te bereiken $87 miljoen alleen al.

Dan is er RenBTC, een gedecentraliseerde manier om bitcoin op het etherische netwerk te symboliseren dat momenteel 1.428 bitcoins bevat, met een waarde van $13 miljoen.

Dit beweert meer dan een miljoen bitcoin in totaal is ontvangen met het onduidelijk hoe als we niet zien een enorme storting en opname, maar andere ontdekkingsreizigers zeggen hetzelfde en er zijn veel transacties per dag.

In ieder geval kan Ren hebben bijgedragen aan de snelle opkomst van wBTC, want de twee kunnen beurzen zijn op de Curve ren pool waar ze een aanzienlijke rente geven voor de gestorte bitcoins.

Er zijn ook andere kleinere bitcoin projecten, dus in totaal loopt er meer dan $100 miljoen btc op eth.

Die btc kan nu toegang krijgen tot de gehele etherische defi ruimte, inclusief flashloans met onlangs iemand die voor $30 miljoen aan activa leent, inclusief wBTC, tegen de totale kosten van slechts $100.

U kunt ook atomaire swaps zoals ze het graag noemen in bitcoin, maar op eth is het een stuk meer integraal, een stuk soepeler en met een 21e eeuws niveau van gemak.

U kunt ook marge handel, opties, zelfs kopen aandelen synthetix en het is allemaal eigenlijk code.

Er is geen orderboek voor veel van deze makelaars zoals beurzen, in plaats daarvan zijn er op code gebaseerde liquiditeitspools.

Voor de Synthetix, is er geen custodian om de peg te houden, in plaats daarvan zijn er tokens deposito’s en algoritmes die maakt het allemaal draaien in een gedecentraliseerde manier.

Om te bewijzen dat Compound onlangs elk fail safe mechanisme heeft verwijderd, is de Guardian ingesteld op het 0x000 adres van de brander, dat geen privé sleutel en geen bekende privé sleutel heeft als het de etherische netwerkknooppunten zelf.

Dus er is niemand die SEC kan beboeten of pesten. Net zoals Nakamoto bitcoin lanceerde, hoeft ook hier al dit nieuwe financiële systeem zijn eigenaar niet te kennen.